Appleov asistent Siri dobiva novu i moćniju verziju!

Apple je danas predstavio novu verziju Siri, za koju obećava da će biti prirodnija i korisnija. Novu Siri pokreću Apple Intelligence generativni AI model.

Siri ima novo korisničko sučelje. Odgovori se pojavljuju na novim karticama s bogatim detaljima. Apple je rekao da će nova Siri izlaziti postupno, “tijekom sljedeće godine”.

Apple kaže da će nova Siri razumjeti kontekst, tako da ne morate ponavljati informacije u sljedećim zahtjevim, nego se možete samo nastaviti na prošli zahtjev. Apple kaže da će “Siri moći pronaći i razumjeti stvari koje nikada prije nije mogla”.

Siri će na zaslonu imati svijest o tome što trenutno gledate i imati mogućnost poduzimanja radnji unutar aplikacije. Na primjer, ako ispunjavate obrazac u kojem se traži broj vaše vozačke dozvole, Siri će automatski moći pronaći sliku vaše vozačke dozvole i izdvojiti relevantni broj za popunjavanje polja u vaše ime.

Nažalost, još nemamo točnu informaciju o tome kada točno nova AI Siri stiže na iPhone i vjerojatno ćemo morati pričekati još neko vrijeme prije nego saznamo.

IZVOR

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx