Apple sprema metalni 4 inčni iPhone 7C ?

Ming-Chi Kuo, poznati analitičar iz KGI Securities, podjelio sa javnosti najnovije informacije koje je navodno čuo iz svojih izvora. Kuo je dobro povezan sa cijelim lancem dobavljača komponenti diljem Azije i tvrdi da ima pouzdane informacije o nadolazećem malom 4 inčnom iPhone-u 7C.

Apple se navodno planira vratiti tržišnom segmentu malih smartphonea iz kojeg su naglo izašli predstavljanjem iPhone-a 6. Osim 4 inčnog zaslona navodno bi još trebali vidjeti potpuno metalnu konstrukciju i Apple-ov A9 čipset. Force Touch naće biti prisutan da bi više diferencirali između standardnog iPhone-a i ove “budget” male verzije. Proizvodnja bi trebala krenuti krajem prve polovice 2016. godine u Foxconn.ovim tvornicama (20-30 milijuna primjeraka), a predstavljanje na jesen, kada Apple standardno predstavlja nove iPhone uređaje.

Ming-Chi Kuo do sada je najviše bio poznat po tome što je jedan od rijetkih analitičara koji je tvrdio da sigurno nećemo vidjeti tzv. iPhone 6C na ovogodišnjem predstavljanju novih uređaja. Ako nas pitate nije potrebno da budete analitičar za takvo predviđanje, a nekako je i zdravorazumski. Evo, igrati ćemo se i mi analitičara i tvrdimo da je tržište pametnih telefona ispod 4.5″ efektivno mrtvo i da nema smisla da Apple upada negdje gdje neće biti puno prodaje. Tehnologija je dovoljno napredovala da se oko 4.5″ zaslona može napraviti i više nego dovoljno kompaktan telefon. Da sumiramo – ako nas pitate od iPhone-a 7C ništa neće biti, bez obzira na reputaciju ovog analitičara. Možda smo u krivu, ali dok ne vidimo neke konkretnije stvari ovo smatramo samo još jednom nasumičnom internetskom glasinom.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx