Apple sljedeće godine vraća stari dizajn običnih iPhonea?

Iako je do predstavljanja iPhone 16 serije ostalo još mnogo vremena, jučer su se pojavile prve informacije o njoj, a tiču se Pro modela. Sada saznajemo detalje o običnim iPhone 16 modelima i njihovom mogućem dizajnu.

Kako prenosi leaker URedditor, Apple bi sljedeće godine mogao napraviti promjenu kada je u pitanju dizajn zadnje strane običnih iPhone 16 modela, konkretno dizajn modul kamere, odnosno rasporeda kamera.

Još od iPhonea 13 i iPhonea 13 mini, zadnje kamere u izrezima običnih iPhonea postavljeni su dijagonalno. Međutim, čini se da bi se to moglo promijeniti sljedeće godine, kada bi mogao biti vraćen raspored kamera kojega imaju iPhone 11, iPhone 12 i iPhone 12 mini modeli.

iPhone 12 i iPhone 13

Nejasno je zašto se Apple navodno odlučio za ovu opciju, ali moguće je da će mu ona pomoći u rasporedu komponenti unutar telefona. Kako god, leaker dalje navodi da će ova promjena učiniti to da svi prepoznaju da se radi o novom iPhoneu, što je ustvari možda i osnovni razlog zašto ovo Apple radi.

S obzirom na to da je ovaj leaker do sada imao poprilično vjerodostojne izvještaje glede novih iPhonea, moguće je da će se i ovaj ispostavi takvim. Kako god, do predstavljanja iPhone 16 serije ostalo je gotovo godinu i po dana, tako da je moguće da Apple u nekoj kasnijoj fazi promjeni odluku glede dizajna.

U svakom slučaju, očekivati je da ćemo u narednom periodu imati mnogo detalja o iPhone 16 seriji, a naročito nakon predstavljanja iPhone 15 serije, koja će stići na jesen ove godine i koja je trenutno u fokusu.

IZVOR/SOURCE

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx