Bajtbox logo H90

Apple se morao predati! Epic Store dolazi na iPhone! (VIDEO) – Playbox #29

Nakon duge i teške borbe između Epic Gamesa i Applea… gotovo je! Zahvaljujući Digital Markets Act zakonu Europske Unije, Apple mora dopustiti Epicu da lansira svoju Epic Games Store trgovinu na iOS-u. Nije bilo lako, Apple je u zadnje vrijeme čak bio vrlo sitničav, no izgleda da je stvar konačno riješena – barem unutar EU granica.

Naravno daleko od toga da je to bila jedina velika vijest ovaj tjedan. Piranha Bytes je nakon 27 godina postojanja zatvoren, izašao je remaster legendarnog Beyond Good and Evil, a ima i dobrih vijesti za Fallout fanove. Sve to možete pronaći u novoj epizodi Playboxa ispod.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx