Apple će sredinom 3. mjeseca predstaviti iPhone 5SE i novi iPad Air?

9t05Mac je opet u akciji kada su pitanje Apple glasine. Prema njihovim neimenovanim izvorima (koji su se često pokazali točni) Apple planira predstavljanje novih uređaja sredinom 3. mjeseca tj. u tjednu koji počinje 14.03.2016. Točan datum navodno još nije definiran, ali sada smo već suzili predstavljanje na 5 radnih dana u tom tjednu.

Glavna zvijezda bi trebao biti maleni iPhone 5SE (ako će se tako doista zvati) sa 4″ zaslonom. O njemu se već toliko dugo priča da ga možemo smatrati gotovo mitskim uređajem, ali glasine su ovaj put puno konkretnije nego prethodne godine tako da smo uvjereni da nije riječ o “patki” ovaj put. Najnovija glasina je da će ipak doći sa A9 procesorom, a ne A8 kao što se prethodno govorilo, ali to je detalj koji najvjerovatnije nećemo saznati prije službenog predstavljanja.

Drugo veliko predstavljanje trebalo bi biti novi iPad sa 9.7″ zaslonom. Kada je Apple nedavno objavio prodajne rezultate za zadnji kvartal 2015. bilo je jasno vidljivo da je prodaja iPad-a pala za ogromnih 25% u odnosu na isto razdoblje prošle godine. Mnogi to pripisuju nedostatku iPad Air-a koji se pokazao kao najpopularniji, a ovaj novi iPad sa 9.7″ zaslonom trebao bi biti baš iz Air linije (iPad Air 3?)

Apple watch space-black-milanese

Osim novog iPhone-a i iPad-a Apple Watch bi trebao dobiti malo osvježenje u vidu novih remenova. Navodno će Sport Band dobiti nekoliko novih boja, Hermes Band također, Milanese Loop će dobiti crnu varijantu, a trebao bi se pojaviti i remen od potpuno novog materijala.

Naravno, vidjeti ćemo i nove verzije softvera. Tako bi trebali ugledati iOS 9.3 i Watch OS 2.2. U svakom slučaju biti će to zanimljiv event, a točan datum održavanja vjerovatno ćemo saznati tek za nekih mjesec dana.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx