Bajtbox logo H90

Apex Legends Mobile ruši rekorde popularnosti

Prije svega nekoliko dana Respawn Entertainment je konačno lansirao svoj mobilni port za Apex Legends. Nova igra za pametne telefone već je neko vrijeme bila u beta fazi, ali je konačno puštena na globalno tržište. A sada se čini da je postala veliki hit.

Inače, Apex Legends Mobile, sličan svom PC dvojniku, je battle royale naslov koji sadrži jedinstvene likove s različitim sposobnostima. Tijekom početnih predregistracija za igru ​​se prijavilo više od 15 milijuna igrača. Nakon svog potpunog izdavanja, igra je doživjela eksplozivan uspjeh diljem svijeta. Čak je postala i najpreuzimanija igra na App Storeu u više od 60 zemalja.

U ovom trenutku, Apex Legends Mobile je najpopularnija igra u više regija kao što su Velika Britanija, Indija, Njemačka, UK, Japan i mnoge druge zemlje. Nadalje, naslov je čak uspio brzo postati jedna od 10 najpreuzimanja igara za iPhone u više od 89 zemalja. U Indiji je igra postala najbolja besplatna igra na App Storeu, prestigavši ​​Battlegrounds Mobile India (PUBG Mobile remake za indijsko tržište).

Apex Legends je jedna od najpopularnijih igara za više igrača na tržištu, a također i jedan od najvećih IP-a u žanru battle royalea. Stoga ne iznenađuje da mobilna verzija igre također trenutno raste u popularnosti.

Samo će vrijeme pokazati koliko je zapravo ova igra kvalitetno odrađena, a nadajmo se da se neće otkriti neki veći propusti koji će smetati igračima u uživanju u ovoj igri.

Kakvo je Vaše mišljenje o ovoj igri, jeste li je već isprobali i kako Vam se sviđa?

Pišite nam u komentarima.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Karlo Perun

Isprobano na Redmi 9 {4/64} i Redmi 7 Note {4/64}.
Igra se bez problema i trzanja. Nevjerojatno je kako su uspjeli igru stisnuti u 3gb!
Champion s 15 killova 😉

Last edited 2 godine prije by Karlo Perun

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx