Bajtbox logo H90

Apex Legends je konačno dostupan za Android i iOS uređaje

Gaming tvrtka Electronic Arts (EA) konačno lansira svoju Apex Legends Mobile, igru ​​koja je kompatibilna s Android, iPhone i iPad uređajima. Ovo dolazi nakon što je tvrtka obećala brojnim obožavateljima da će igra biti dostupna tijekom ove godine. Apex Legends Mobile je kroz nekoliko mjeseci prošao Beta testiranje u nekim regijama svijeta.

EA kaže da je Apex Legends Mobile sada dostupan za preuzimanje i igranje na globalnoj razini. Može se preuzeti iz odgovarajućih trgovina aplikacija za Android i iOS uređaje. Predregistrirani računi dobit će značku Apex Legends Mobile Founders, Bloodhound banner pozu, R99 Epic skin i druge stvari, naravno potpuno besplatno.

Fade je naziv nove „Legende“ koji je dostupan samo na mobilnim uređajima. Prva sezona igre počinje s novim battle pass-om i karakterom, između ostalog. Lik Fade ima pasivne, taktičke i vrhunske vještine koje se pojavljuju u različito vrijeme. Slipstream može povećati brzinu Fadea nakon klizanja. Flashback i Phase Chamber odražavaju taktičke i krajnje sposobnosti Fadea. U načinu Deathmatch, funkcija automatskog popunjavanja automatski popunjava igrača ako postojeći igrač odustane.

Apex Legends Mobile besplatna je igra i može se preuzeti iz trgovine Google Play ili Apple App Store. Mobilna igra je kompatibilna s Android verzijom 6.0 i novijim, kao i iOS 11.0 ili novijim. 

Zahtjevi za instalaciju su minimalno 2 GB RAM-a i 4 GB slobodnog prostora. Za sve Vas koji želite isprobati Apex Legends Mobile, kao što rekoh igra je već dostupna na Play Storeu i u trenutku pisanja ovog članka ima preko 5 milijuna preuzimanja.

Jeste li već pokušali igrati i kakvi su dojmovi?

Pišite nam u komentarima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
ZdravkoZ

Dobar, malo teže ciljanje protivnika.

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx