Angry Birds 2 dolijeću na naše uređaje 30.07.

Angry Birds je definirao gaming u doba kada su smartphonei počeli masovno dobivati na popularnosti. Igra je izašla davne 2009. a postala je popularna tokom 2010. godine. Rovio je do izlaska te igre bio još samo jedan mali proizvođač koji je izdavao hrpu igara bez nekog većeg uspjeha (Angry Birds je bio njihova 52. igra). Osobno sam bio ljubitelj njihovog Darkest Fear serijala u danima kada su Sony Ericsson K750i i Nokia N95 harali tržištem.

U međuvremenu je Rovio izdao preko 10 Angry Birds igrica ali ovu nadolazeću nazivaju “majkom svih nastavaka”. Angry Birds 2 trebao bi se pojaviti na raznim trgovinama aplikacija 30.07.2015. Nema informacija koje su trgovine u pitanju – Google Play i Apple App Store su praktični, a što će biti s ostalima ostaje za vidjeti.

U međuvremenu pogledajte i objavljeni teaser trailer.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx