Napokon krenula Android Oreo nadogradnja za Samsung Galaxy S7 i Galaxy S7 Edge!

Android Oreo za Galaxy S7

Prošli mjesec Samsung je greškom krenuo puštati Android Oreo nadogradnju za Samsung Galaxy S7 – i to ni manje ni više nego kod američkog telekom operatera Verizon, koji je inače poznat po kašnjenju. Nadogradnja je odmah zaustavljena i poslije toga nije bilo ni traga ni glasa Oreu za Galaxy S7. Barem ne do jučer kada je na velikom broju modela došla obavijest da je Android Oreo spreman za preuzimanje.

Android Oreo za Samsung Galaxy S7 sa sobom donosi novi Samsung Experience 9.0 koji smo mi imali priliku već upoznati na Samsung Galaxy S9. Ako vas zanima kako to izgleda onda slobodno bacite pogled na našu Samsung Galaxy S9 recenziju dok čekate dostupnost nadogradnje.

Za sada je poznato da je nadogradnja krenula u Ujedinjenom Kraljevstvu i to na SIM free modelima i onima što su na Vodafone mreži. To znači da i mi ovdje vrlo brzo možemo očekivati obavijest o dostupnom ažuriranju. Neki od vas možda su već dobili tu obavijest. Možete i ručno provjeriti tako da odete u postavke (Settings – Software Update). Oznake novog firmware-a su G930FXXU2ERD5 za Galaxy S7, te G935FXXU2ERD5 za Galaxy S7 Edge. Sigurnosna zakrpa je od 01.04.2018. ilitiga trenutno najnovija.

Imate li vi Galaxy S7 ili Galaxy S7 Edge i jeste li već dobili Android Oreo?

Pogledajte još:

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx