Android Marshmallow za OnePlus One i OnePlus 2 dolazi u prvom kvartalu 2016.

Jedan od zaposlenika OnePlus-a podjelio je na službenom forumu podatke o tome kada možemo očekivati Android 6.0 Marshmallow na svim trenutnim OnePlus telefonima. To naravno uključuje OnePlus One, OnePlus 2 i nedavno predstavljeni OnePlus X.

OnePlus One biti će prvi koji će dobiti nadogradnju budući da Cyanogen već neko vrijeme radi na novoj verziji svoje modifikacije Androida. Izlazak nove velike (stabilne) verzije Cyanogena očekuje se nekada u prvom kvartalu sljedeće godine. Oni koji više preferiraju OnePlus-ov Oxygen ROM morati će se strpiti malo više iako postoji mogućnost da i novi Oxygen za OnePlus One ugledamo u prvom kvartalu.

OnePlus 2 će pak s druge strane sigurno dobiti novi Oxygen OS u prvom kvartalu. Možda najvažnije, nadogradnja će omogućiti korisnicima i developerima da koriste Androidov urađeni API za skener otiska prsta (trenutna implementacija ne dopušta third-party aplikacijama korištenje skenera). Za kraj nam ostaje OnePlus X za kojega još nije zadan neki specifični rok. Po svemu sudeći on bi Android 6.0 Marshmallow mogao ugledati nekada tokom drugog kvartala sljedeće godine.

Izvor, Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx