Android Marshmallow ubrzo dolazi za Xiaomi Mi3, Mi4 i Mi Note

Iako su vlasnici Xiaomi Mi3, Mi4 i Mi Note uređaja nedavno dobili priliku iskusiti potpuno novi MIUI 7 mnogi su ostali razočarani što se i verzija Androida nije pomakla prema gore. Tako su vlasnici tih telefona ostali na “drevnom” Androidu 4.4.4 KitKat a iz Xiaomi-a su se branili kako MIUI 7 donosi iste mogućnosti bez obzira na kojoj verziji Androida je baziran. Taj argument naravno ne drži vodu, a ponajprije zbog kompatibilnosti nekih aplikacija koje zahtjevaju Android Lollipop ili noviju verziju sustava.

Screenshot koji je objavljen kao dokaz
Screenshot koji je objavljen kao dokaz

Da bi nekima malo uveselio praznike jučer je na Weibo-u MIUI Operations Manager objavio da je Android 6.0 Marshmallow za gore navedene telefone u zadnjoj fazi testiranja te da svi mogu uskoro očekivati tako željenu nadogradnju. Moguće je čak i da nadogranja izađe danas ili sljedećih dana. Prvo će biti dostupna u developer verziji, a kasnije i putem OTA.

Izvor 1Izvor 2

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Na istu temu...

Nema ničega! Još...

Izgleda da o ovome još nismo pisali. Ali hoćemo!

Društvene mreže

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx