Android “M” je Marshmallow (6.0)

Ekipa iz Googlea već dugo nas je dražila raznim mogućim imenima za nadolazeću verziju Androida. Oni koji su se kladili na Marshmallow sada mogu odahnuti i pokupiti svoje nagrade. Danas je na Googleovom kampusu otkriven jedan prekriveni Android kipić, a ispod plahte nalazilo se ovo na slici dolje:

Android 6.0 Marshmallow

Google je poslije ovoga u javnost pustio i Android 6.0 SDK i s time potvrdio da će ova verzija Androida ipak biti 6.0, a ne 5.2 kao što su neki predviđali. Pušten je i Android M Developer Preview 3, a ako ste nestrpljivi i ne možete čekati na OTA nadogradnju možete preuzeti TGZ datoteke na Google-ovoj Android Developer stranici (za Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 i Nexus Player).

Evo i nove boot animacije:

 

Svakako uzbudljiv dan za sve ljubitelje Androida i jedva čekamo vidjeti kakvih sve novosti ima u novom Developer Preview-u.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx