Android 6.0 Marshmallow za HTC One M9 dolazi ovaj mjesec

Skoro da smo i zaboravili na ovogodišnji HTC-ov flaghship što nas ni malo ne čudi jer je sve oko njega bilo zaboravljivo. Daleko od toga da je loš uređaj u pitanju, ali je daleko od onoga što smo se navikli očekivati od HTC-a. Danas je Mo Versi, HTC-ov VP of Product Management, na Twitteru objavio da očekuju da će otključane varijante ovog telefona dobiti tako željenu Android 6.0 Marshmallow nadogradnju tokom ovog mjeseca.

HTC je i prije najavljivao da će M9 dobiti nadogradnju prije kraja godine pa nam je svakako drago vidjeti da se trude držati tog obećanja. Još kad bi počeli malo više nadograđivati i neke slabije modele….

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx