Android 6.0 Marshmallow potvrđen za Elephone P8000 i Elephone P6000

Danas smo gledali samo dobre vijesti stoga ćemo i večeras nastaviti u tome tonu. Elephone je za gizmochina.com danas potvrdio da će i Elephone P6000 i Elephone P8000 dobiti nadogradnju na Android 6.0 Marshmallow. Moramo priznati da nam je drago što u zadnje vrijeme sve češće viđamo donedavno nepoznate kineske brendove kako su napokon ozbiljno shvatili koliko su važne nadogradnje. Nemojmo zaboraviti da su unazad par godina mnogi kineski proizvođači bili notorno poznati po motu  “proizvedi i zaboravi”.

Ipak ni P8000 ni P6000 nisu pretjerano stari modeli pa bi nas zapravo više iznenadilo da nisu dobili nadogradnje. Osim toga Elephone je potvrdio da će P9000 tj. njegove sve tri varijante doći sa Androidom 6.0 predinstaliranim. Još neki modeli su u fazi testiranja, a kada ga prođu biti će objavljeno koji još će dobiti tako željenu nadogradnju. Budući da još ni za P8000 i P6000 ne znamo kada će doći vjerovatno ćemo morati čekati još neko vrijeme dok nešto ne saznamo. Nadajmo se samo da će kompanija i dalje nastaviti ovakvim putem i da ćemo sve češće viđati ovakve vijesti.

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx