Android 5.1 Lollipop od danas dostupan za Nexus 9!

Sretne vijesti za, već frustirane, vlasnike ovog uređaja. Mnogi kupuju Nexus uređaje baš zbog pravovremenih nadogradnji, ali iz nekog razloga Nexus 9 je bio iznimka po tome pitanju. Nakon nedavne nadogradnje na Android 5.0.2. mnogi su slutili da je riječ o pripremi za novu verziju – i bili su u pravu. Google je na Twitteru objavio da vlasnici ovog tableta već od danas mogu očekivati nadogradnju za Android 5.1 Lollipop.

https://twitter.com/googlenexus/status/596343795140194304

U pitanju je zadnja verzija Lollipopa 5.1.1. Svakako preuzmite ovaj update jer rješava mnoge probleme koje je donio Android 5.0.

 

Izvor: Twitter

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx