Android 5.1 Lolipop za Samsung Galaxy S6 i Galaxy S6 Edge stiže početkom 6. mjeseca

Mnogi su se vjerovatno pitali kada mogu  očekivati Android 5.1 na svome novom Galaxy S6 / S6 Edge telefonu, a sada je to pitanje donekle odgovoreno. Naime, na web-stranici kanadskog mobilnog operatera (Rogers) pojavila se informacija da vlasnici ovog modela na toj mreži mogu očekivati Android 5.1 Lollipop početkom 6. mjeseca, uz opasku da postoji mogućnost da se datum promjeni.

Dosad nismo imali ni okvirne informacije o nadogradnji, a nema razloga da vjerujemo da će je samo modeli iz Rogersa dobiti. Vjerovatno je ovdje u pitanju neko okvirno vrijeme kada svi vlasnici ovog uređaja mogu očekivati nadogradnju.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx