Android 5.1.1. Lollipop stiže na Xperiu Z2 i Z3 krajem 7. mjeseca

Sony Japan potvrdio je da vlasnici Xperie Z2 i Z3 mogu očekivati nadogradnju na Android 5.1.1. Lollipop do kraja 7. mjeseca.  Objavili su i popis promjena koje nova verzija donosi u odnosu na Android 4.4 Kitkat, iako taj popis i neće biti nešto pretjerano koristan onima koji su već na verziji 5.0. Kompletan popis možete vidjeti ovdje.

Xperia Z2 i Z3 5-1 Lollipop

Najvidljivije novosti u nadogradnji su dodatne WiFi i Bluetooth opcije u notifikacijskom centru (slika gore) kao i nove ikone u izborniku za “Postavke”. Očekuje se da će biti i nekoliko novih animacija.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx