Android 5.0 Lollipop za Samsung Galaxy A5 i Galaxy A7 stiže sljedeći mjesec

Samsug Galaxy A3 je već počeo dobivati nadogradnje, barem u Rusiji, a ostatak svijeta bi trebao ubrzo. Vlasnici Galaxy A5 i Galaxy A7 modela također mogu očekivati nadogradnju ubrzo. Neimenovani izvor sa Youmobile bloga tvrdi da je nadogradnja već spremna i da se samo čeka na puštanje, a to bi trebalo biti rano početkom 6. mjeseca.

Što se tiče Samsunga Galaxy A3, na neki načen je potvrđeno da Europljani mogu uskoro očekivati nadogradnju, budući da je Britanski operater ThreeUK objavio na twitteru da korisnici njihove mreže mogu očekivati nadogradnju sljedeći mjesec.

 

Izvor 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx