Analitičari očekuju da će se iPhone prodati u preko 50 milijuna primjeraka u drugom kvartalu tekuće godine

Analitičarska kompanija UBS jučer je objavila da očekuju preko 51.1 milijun prodanih iPhone telefona u drugom kvartalu ove godine, što je poprilično iznad procjene ostalih analitičara koji očekuju oko 45 milijuna prodanih primjeraka.

Podsjetimo, Apple je u prvom kvartalu prodao nevjerovatnih 61.2 milijuna iPhone-a. Mnogi smatraju da je za taj uspjeh uglavnom zaslužna odlična prodaja u Kini, a očekuje se da će se taj trend nastaviti. UBS Evidence Lab ovakve podatke zasniva na, kako ih sami zovu, sofisticiranim metodama koje uključuju i praćenje trenda pretraživanja na Google-ovoj tražilici u 20 država, kretanje Apple-ovih dionica i mnogih drugih stvari.

Treba naglasiti da su UBS-ovi podaci dosada uglavnom bili točniji od podataka ostalih analitičara.  U drugom kvartalu 2015. prognozirali su 64.4 milijuna prodanih primjeraka a prodano ih je 61.2 milijuna.

 

Izvor

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx