Acer će predstaviti 4 nova Windows 10 Mobile telefona na IFA-i?

Iako nemaju neku relevatnu poziciju na smartphone tržištu kao što je imaju na PC tržištu Acer ipak ne odustaje od proizvodnje smartphonea. Najnovije glasine upućuju na to da bi mogli predstaviti čak 4 nova Windows 10 Mobile telefona na IFA sajmu koji bi se trebao održati od 04.09.2015. do 09.09.2015.

Te informacije dolaze od WinFuture.de (Roland Quandt) koji su i prije znali proširiti neku neprovjerenu informaciju koja se kasnije znala ispostaviti istinita. Ako se  ispostavi istinitom teško je znati što možemo očekivati od Acera. O specifikacijama se ne zna ništa, a njihov jedini Windows telefon je low-end Acer Liquid M220 koji nikoga nije oduševio. Planira li se kompanija i dalje držati low-end taktike ili će nas ovaj put iznenaditi nečim? Iskreno se nadamo iznenađenju jer čini se da je Microsoft odustao od predstavljanja novih Lumia na IFA-i (navodno će ih predstaviti u 10. mjesecu u New Yorku) pa nebi bilo loše da vidimo pokoji novi Windows 10 smartphone.

 

Izvor

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx