Otkrivena novost u iOS 14?! Opcija kojoj će se mnogi veseliti…

Appleovo predstavljanje novih uređaja će prema najnovijim informacijama zbog sporije isporuke dijelova od Appleovih partnera ove godine ipak kasniti. To znači da će ove godine, novi iPhonei vjerojatno stići nešto kasnije, ali kako ovoga puta pričamo o softveru, iOS 14 ima manju šansu da ga se odmakne za neki kasniji termin. Kako je već navodno otkriveno koji iPhonei će uopće dobiti iOS 14, tako sada primamo prve informacije o novim mogućnostima Appleovog novog sustava. Koja je velika novost u iOS 14?

Naime, kako je u posljednje vrijeme jailbreak zajednica poprilično napredovala, tako su se isti domogli novog inženjerskog načina rada koji je otkrio nekoliko novosti koje će vjerojatno doći u iOS 14 sustavu, a jedna nam je posebno zapela za oko. Ako se obistini, iOS 14 će na iPhone donijeti opciju automatskog snimanja svih poziva i FaceTime video poziva što će zasigurno obradovati mnoge korisnike Appleovih telefona.

Kako se u Europi od ovog koncepta polako odustaje na Android frontu zbog različitih regulativa o zaštiti privatnosti, tako nas čudi činjenica da bi Apple mogao ići u drugom smjeru. Naravno, to je Apple pa je zapravo itekako moguće da će od iOS-a 14, svi iPhonei moći automatski snimati sve pozive, a onda ćete moći s dokazima ženi tvrditi da joj niste rekli nešto što ona tvrdi da jeste.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx