Ovo je Samsung Galaxy A21 – Dobar omjer uloženo-dobiveno?

Samsung je u SAD-u konačno predstavio novu Galaxy A seriju koju mi u Europi možemo kupiti već neko vrijeme. Sastav u SAD-u se sastoji od Galaxy A01, Galaxy A11, Galaxy A21 te Galaxy A51. Američko tržište će također dobiti i 5G varijantu Galaxy A71 telefona, a od svih novih uređaja, nama je definitivno najzanimljiviji ovaj Galaxy A21 s obzirom na popularnost njegovih prethodnika (Galaxy A20 i Galaxy A20e). Kakve specifikacije ima Samsung Galaxy A21 te kolika mu je cijena u SAD-u?

Prvi put da je u potpunosti razotkriven Galaxy A21, a baš se to dogodilo u SAD-u. Da priču započnemo cijenom, u SAD-u, Galaxy A21 cijena iznosi poprilično debelih 250$ te smatramo da će se i u Europu (ako telefon stigne, a vjerojatno hoće), ta cijena pretvoriti u otprilike 230-250 Eura. Iako to nisu baš toliko mali novci, evo kakve specifikacije Galaxy A21 nudi za njih. Galaxy A21 će imati za sada neimenovani Exynos procesor (smatra se da će biti Exynos 850 koji je već završio na Geekbenchu), a telefon će uz njega imati 3GB RAM-a te 32GB interne memorije. Ta interna memorija će očekivano biti proširiva MicroSD karticama.

S prednje strane, Galaxy A21 ima 6.5“ zaslon HD+ rezolucije (i za sada nepoznatog tipa, ali se sumnja na LCD) koji ima rupicu u gornjem lijevom kutu za 13MP selfie kameru. Na stražnjoj strani će se naći čak četiri glavne kamere u kombinaciji 16MP (glavna kamera) + 8MP (širokokutna kamera) + 2MP (makro kamera) + 2MP (senzor dubine). Za autonomiju će se pobrinuti 4000mAh baterija s podrškom za brzo punjenje (vjerojatno 15-18W). Senzor za otisak prsta je klasičan te se nalazi na stražnjoj strani telefona.

Što vi mislite, je li Galaxy A21 dobar omjer uloženo-dobiveno?

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

1 Comment
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
Sokol hr

Ma jok. Ja nikad ne bih dao toliko novaca za to. Previše para da bi dobio premalo.

1
0
Pogledaj komentare ili komentirajx