3D render Huawei Nexusa 6 i prva fotografija LG Nexusa 5

Nakon što smo neki dan objavili 3D render Nexusa 5 na red je izgleda došao i Nexus 6. Rendere opet imamo zahvaljujući OnLeaks-u. Navodno su bazirani na vrlo detaljnim nacrtima telefona koji su poslani raznim proizvođačima dodataka za telefone (kao npr. maske, futrole za telefone itd.).

Gledajući video prvo što primjetimo je da je dizajnom vrlo sličan nadolazećem LG Nexusu 5. S prednje strane imamo 2 stereo zvučnika i zaslon od vrlo vjerovatno 5.7″. Sa gornje stražnje strane imamo lagano uzdignuti dio telefona gdje će biti kamera, a ispod njega vidljiv je i senzor otiska prsta. Već smo rekli, a nije loše ni ponoviti ni ponoviti – ovi renderi nisu 100% točni i ne moraju predstavljati kako će izgledati konačni proizvod. OnLeaks tvrdi da će telefon sigurno ovako izgledati uz eventualno možda koju sitnu izmjenu. Nije sigurno ni hoće li telefon imati kompletno metalno kućište, iako je za to sve veća vjerovatnost budući da smo potvrdu te informacije čuli iz više izvora.

U međuvremenu je se pojavila i prva prava fotografija LG Nexusa 5 koja praktički potvrđuje točnost rendera što smo objavili prošli put.

LG Nexus 5 (2015)

Biti će zanimljivo vidjeti koliko još trebamo sačekati dok ne dobijemo i koju fotografiju Huawei-ovog Nexusa.

Izvor 1, Izvor 2

 

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare
0
Pogledaj komentare ili komentirajx