Bajtbox logo H90

10 NAJBOLJIH MISIJA U PUCAČINAMA (VIDEO)

FPS ili kako se u nas u narodu zovu: Pucačine. FPS-ovi su kroz desetljeća kao žanr ne samo preživjeli, nego im je u posljednje vrijeme porasla popularnost. No ovdje se ne bavimo multiplayer naslovima, nego ćemo udovoljiti onima koji solo vole pucati po virtualnim neprijateljima. Točnije, ovo su najbolje FPS razine ili misije koje pamtimo već godinama.

Svi korisnici koji žele koristiti ili prenositi sadržaj s Bajtbox portala moraju se pridržavati sljedećih pravila: Citiranje Izvora: Obavezno je jasno i precizno navesti izvor informacija, uključujući naziv autora (ako dostupno), naslov članka ili teksta te datum objave. Poveznica na Originalni Tekst: Svaka upotreba sadržaja mora uključivati aktivnu poveznicu (link) koja vodi na izvorni tekst na Bajtbox portalu. Pravna Odgovornost: Kršenje ovih pravila može imati pravne posljedice sukladno zakonima o autorskim pravima.

Pretplatite se
Obavijesti o
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
Pogledaj sve komentare

Bajtbox Gaming je sekcija Bajtbox portala koja je posvećena video igrama, a na njemu možete pronaći vijesti, videe i sve informacije o gaming svijetu.

Društvene mreže

Bajtbox Gaming koristi Globalhost hosting usluge.

0
Pogledaj komentare ili komentirajx